Öppet

Välkommen till

   Valla Gård     Friluftsmuseet Gamla Linköping                 museet@odalmannensmuseum.com

Klicka på vägskylten för att hitta till museet

Öppethållande

 

Odalmannens Museum är öppet i samband med olika arrangemang på Vallaområdet under vår och höst, samt är öppet under sommaren. Vi återkommer löpande om datum och aktiviteter.


Om Du vill komma en tisdag 9 -12.00 när vi jobbar på museet, önskar vi att Du meddelar oss i förväg via mejl museet@odalmannensmuseum.com eller kontaktar någon av oss i styrelse (Se Flik Styrelsen). Anmälan är viktig eftersom vi ibland kan ha uppehåll i vårt arbete och vill inte göra dig besviken med att museet är stängt när Du kommer.


För större grupper kan vi visa museet på andra tider, kontakta någon i styrelsen (Se Flik Styrelsen) för mera information.


öppettider 2019 Westmanska Vagnparaden 30 maj 11.00 - 15.00

        Nationaldagen 6 juni  11.00 - 15.00
Sommar öppet 2019 24 juni - 11 aug   11.00 - 17.00


Under lördagar och söndagar är museets medlemmar museivärdar och kan berätta mera om museet och vad som finns och händer i museet.
Traktorparad den 29 sept

Genomförs i samband med Friluftsmuseet Gamla Linköpings Skördefest och Mickelmäss. Program ännu ej klart.Övrigt

På Friluftsmuseet Gamla Linköpings hemsida kan Du läsa mera om vilka övriga aktiviteter som pågår på Valla.  www.gamlalinkoping.info


Övriga museer på Valla fritidsområde kan också besökas i samband med en förbokad gruppvisning även på andra tider än de ovan angivna.  Ring Friluftsmuseet Gamla Linköping 013-12 11 10 för mer information.