Öppet

Välkommen till

   Valla Gård     Friluftsmuseet Gamla Linköping                 museet@odalmannensmuseum.com

Klicka på vägskylten för att hitta till museet

Öppethållande

 

Odalmannens Museum är normalt öppet i samband med olika större arrangemang på Vallaområdet under vår och höst, samt är öppet under sommaren. I år med Corona pandemin är museet  endast öppet efter midsommar till början av augusti


Spontanbesök på tisdagar! Just nu stängt p.g.a. Corona viruset

Om Du vill komma en tisdag när vi jobbar på museet mellan 9 -11.30 är Du välkommen på ett besök. Vi önskar att Du meddelar oss i förväg via mejl museet@odalmannensmuseum.com eller kontaktar någon av oss i styrelse (Se Flik Styrelsen).


Anmälan är viktig eftersom vi ibland kan ha uppehåll i vårt arbete och vill inte göra dig besviken med att museet är stängt när Du kommer.


Boka för en grupp

För större grupper kan vi visa museet på andra tider för en mindre kostnad, kontakta någon i styrelsen (Se Flik Styrelsen) för mera information.
Övriga öppettider 2020Westmanska Vagnparaden  Inställd

        Nationaldagen 6 juni  Inställd
Sommar öppet 2020


27 juni - 9 augusti 2020   11.00 - 17.00
Traktorparad 

Brukar genomföras i samarbete med Friluftsmuseet Gamla Linköpings Oklart om det kommer kunna genomföras i år.Övrigt

På Friluftsmuseet Gamla Linköpings hemsida kan Du läsa mera om vilka övriga aktiviteter som pågår på Valla.  www.gamlalinkoping.info


Övriga museer på Valla fritidsområde kan också besökas i samband med en förbokad gruppvisning även på andra tider än de ovan angivna.  Ring Friluftsmuseet Gamla Linköping 013-12 11 10 för mer information.