Öppet 2022

Klicka på vägskylten för att hitta till museet

Öppethållande

 

Odalmannens Museum är normalt öppet i samband med olika större arrangemang på Vallaområdet under vår och höst, samt är öppet under sommaren. 


Spontanbesök på tisdagar!

Om Du vill komma en tisdag när vi jobbar på museet mellan 9 -11.30 är Du välkommen på ett enskilt besök. Vi önskar att Du meddelar oss i förväg via mejl museet@odalmannensmuseum.com eller kontaktar någon av oss i styrelse (Se Flik Styrelsen).


Anmälan är viktig eftersom vi ibland kan ha uppehåll i vårt arbete och vill inte göra dig besviken med att museet är stängt när Du kommer.


Boka för en grupp

För större grupper kan vi visa museet på andra tider för en mindre kostnad, kontakta någon i styrelsen (Se Flik Styrelsen) för mera information.


Öppettider 2022        Tidernas Sommar

Sommar öppet 2022      26 juni - 14 aug   11.00 - 17.00


Under lördagar och söndagar är museets medlemmar museivärdar och kan berätta mera om museet och dess föremål.Övrigt

På Friluftsmuseet Gamla Linköpings hemsida kan Du läsa mera om vilka övriga aktiviteter som pågår på Valla.  www.gamlalinkoping.info


Övriga museer på Valla fritidsområde kan också besökas i samband med en förbokad gruppvisning även på andra tider än de ovan angivna.  Ring Friluftsmuseet Gamla Linköping 013-12 11 10 för mer information.